Brendiranje proizvoda ili usluga

brendiranje, izrada brenda
izrada vizuelnog identiteta i graficki dizajn
izrada brend strategije

Vaš brend je više od vašeg logotipa, imena ili slogana – to je cjelokupno iskustvo koje vaši potencijalni kupci i kupci imaju sa vašom kompanijom, proizvodom ili uslugom.

Vaša strategija marke definiše za šta se zalažete, obećanje koje dajete i ličnost koju prenosite.
I iako uključuje vaš logo, paletu boja i slogan, to su samo kreativni elementi koji prenose vašu marku. Umjesto toga, vaš brend živi u svakodnevnoj interakciji s vašim tržištem:

• Slike koje prenosite
• poruke koje isporučujete na vašoj web stranici, prijedloge i kampanje
• Način na koji vaši zaposlenici komuniciraju sa kupcima
• Mišljenje kupca o vama u odnosu na vašu konkurenciju

Vrijednost kreiranja strategije definisane marke

brendiranje proizvoda
brendiranje usluga

Brendiranje je presudno za proizvode i usluge koji se prodaju na ogromnim potrošačkim tržištima. Takođe je bitan i u B2B-u jer vam pomaže da se istaknete od svoje konkurencije.

Vaša strategija marke oživljava vaše konkurentno pozicioniranje i djeluje na pozicioniranje vas kao određenog „nečega“ u vidu vaših perspektiva i kupaca.
Uspešno brendiranje takođe stvara „pravičnost brenda“ – iznos novca koji su kupci spremni platiti samo zato što je to vaš brend. Pored ostvarenja prihoda, kapitalna marka dugoročno čini vašu kompaniju vrednijom.

Marketinška kampanja

brand strategy
visual design
agencija za brendiranje

Djelotvoran marketing često je ono što razdvaja kompanije koje brzo rastu, od sporo rastućih ili zaustavljenih kompanija koje su započele u isto vrijeme, opslužuju na istom tržištu i nude sličnu robu. Neke su kompanije uspjele na visoko konkurentnim masovnim tržištima robe široke potrošnje jer, iako sigurno proizvode konkurentne proizvode, nadmašuju svoje rivale.
Ako očekujete da će vaše poslovanje narasti do bilo koje veličine, morat ćete postati efikasan prodavač, oglašivač i promoter vašeg poslovanja. U stvari, vjerovatno ćete porasti do te mjere da ovladate marketingom, i ne više.