3D Animacije

3D Video Animacija
Motion Graphics
Postprodukcija i Vizuelni Efekti

3D animacija odnosi se na rad stvaranja pokretnih slika u digitalnom okruženju koje je trodimenzionalno. Kroz manipulaciju objektima (3D modeli) u 3D softveru možemo izvesti sekvence koje će stvoriti iluziju pokreta (animacije) na osnovu načina na koji manipulišemo objektima.

Postupak stvaranja 3D animacije može se podijeliti u tri faze: modelovanje – koje opisuje proces stvaranja 3D objekata unutar scene, izgleda i animacije – koji opisuje kako su objekti pozicionirani i animirani unutar scene, i renderovanje – što opisuje konačni izlaz završene računarske grafike.
Kombinacijom gornjih faza i nekoliko drugih podfaza, ovo dovršava proces proizvodnje 3D animacije.

Na raspolaganju smo vam za izradu 3D modela i svih vrsta fotorealističnih video animacija.
3D video animacija je efektan način za prezentaciju Vaše usluge, proizvoda, arhitektonskog projekta ili kompanije kroz promo video sadržaj sa specijalnim efektima kojim ćete se predstaviti kroz web, TV ili na sajamskom nastupu.

Dizajniranje video sadržaja, reklama za televiziju, YouTube, Facebook, Instagram marketing kampanje… Mogućnosti primjene su brojne.

Postprodukcijom podižemo kvalitet sirovog video snimka. Sa Chroma key na video snimcima možemo integrisati razne specijalne efekte, fotorealistične objekte i dopunu scenografije projekcijom kamere.